28/01/2017

Romeo’s vrienden voor altijd

In juni 2016 trokken ze al de studio in om nieuwe nummers te maken. Eerste resultaat was de zomersingle “Waanzin”. In het najaar namen zij dankzij het programma ‘Sorry Voor Alles’ een heuse videoclip op van hun nieuwe single “Cabrio”, met één van de kandidaten Evrithiki, zonder dat die het zelf door had. Van een stunt gesproken ! Maar dat is lang niet alles…

De hele zomer lang, tussen zo’n 10-tallen optredens door, hebben De Romeo’s ook een heuse film opgenomen, H.I.T., die in maart 2017 in de zalen komt. En die dan ook nog eens vergezeld zal zijn van een soundtrack met allemaal nummers die in de film voorkomen.

Verhaal: Het gaat niet zo goed met De Romeo’s. Vooral Chris Van Tongelen krijgt het op zijn heupen wanneer Davy Gilles voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook nog diverse andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen (Willy Sommers), probeert Davy de aanslag te verijdelen. Chris en Gunther Levi zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar huis en toont daar zijn wapenarsenaal wat als bewijs moet gelden voor het feit dat hij al een tijdje undercover agent is binnen de HIT-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo’s ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, was er op maandag 2 januari 2017 om 21.30u op Één een documentaire te zien over De Romeo’s en hun leven ‘on the road’, en wordt einde januari de heuse Romeo’s Frikandel XXL gelanceerd, 35 cm puur genot volgens de leden van de groep !

En dus op 27 was is er hun gloednieuwe album “Vrienden voor altijd”. De titel zegt alles!

Alle foto’s bekijk je op onze facebook pagina.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]