25/02/2017

The Scabs Unplugged Power Off – tour 2017

In 2017, tien jaar na de legendarische reünie in de AB, zullen Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy voor een allereerste keer een theatertour afwerken. Dit onder de noemer ‘The Scabs Unplugged Power Off – tour 2017’. Een tour vol power waar de volumeknop ook wel eens naar links gaat. Nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks krijgen speciaal voor deze tournee een unplugged arrangement aangemeten.

De succesvolle zomershows in 2012 en 2015 zorgden er definitief voor dat het geen kortstondige, louter op nostalgie gebaseerde heropleving werd. In 2015 waren The Scabs de meest spelende Belgische band.

Voor de allereerste theatertour ‘The Scabs Unplugged Power Off – tour 2017’ staan meer dan 20 shows gepland. De creatieve bron van The Scabs is dus zeker nog niet opgedroogd.