03/02/2017

Vrienden voor het leven 2017 tour

Na het succes van de Vrienden voor het Leven tour 2016 met Jan Smit, Lindsay en De Romeo’s, tekenen opnieuw 4 absolute topartiesten present voor de editie van 2017. Niemand minder dan Lindsay, Christoff, Laura Lynn én Frans Bauer staan samen op het podium.

Christoff en Lindsay zijn broer en zus en delen wel vaker het podium, maar ook Frans Bauer en Laura Lynn hebben een speciale band. In 2008 verscheen het album “Duetten”, waarvoor ze samen 11 nummers opnamen.

Net dat raakvlak is ook de basis voor het succes van de Vrienden voor het Leven Tour. Christoff, Lindsay, Frans Bauer en Laura Lynn: delen allemaal dezelfde passie voor muziek van eigen bodem en dragen hun publiek een warm hart toe.

Alle foto’s bekijk je op onze facebook pagina(foto’s zijn onbewerkt en komen zo uit de camera)