07/05/2017

Spoil Engine in Media Markt

Omdat het niet altijd schlagers moeten zijn … Dacht de leiding van Media Markt en nodigden de groep Spoil Engine uit, die sinds kort ook genomineerd werden voor de Persprijs in Roeselare.

Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]